Csapatépítő játékok, tréning feladatok

Az alábbiakban azoknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik csapatépítő programot szerveznek, de nem szeretnének külső segítséget, trénert igénybe venni, hanem szeretnék a csapatépítést maguknak lebonyolítani.

Az alábbiakban olyan szórakoztató, egyszerű de hasznos csapatépítő játékokat, tréning program elemeket bocsátunk rendelkezésre, melyeknek segítségéve tartalmas programokat szervezhet egy kisebb munkahelyi közösségnek.

Ha a tréning lebonyolításához helyszínre van szükségük, mi örömmel segítünk ennek megtalálásában. Eger és környéke számtalan kellemes tréning helyszínt, és gazdag szállás kínálatot biztosít az Önök számára.

Labda hordó

Az alábbi csapatépítő játék gyorsan kivitelezhető, és minimális a kellékek száma, próbálja ki Ön is:5 centiméter magasan két teniszlabda van elhelyezve egy-egy földbe szúrt cső végén. A labdák alatt karikák vannak, amikre 4-4 1,5 méter hosszú madzag van kötve, és a két karika is össze van kötve egy szintén 1,5 méter hosszú madzaggal.

Bővebben: Labda hordó

Sakktábla játék

A játék lényege hogy a csapatok nagyságától függően, de legalább 8X8-as rácsot kell készíteni. Egy-egy így keletkezett négyzetbe csak egy ember állhat a csapatból. Van egy kiinduló négyzet, és egy kezdő ember. Több négyzetbe jutalom van elrejtve.

Bővebben: Sakktábla játék

A bizalom köre

Egy asztal tetejéről hátra kell dőlni úgy, hogy kezünk mellkasunkon keresztbe van téve. A csapattagoknak kell elkapniuk.

Bővebben: A bizalom köre

Fogd a zászlót és fuss

A játékot egyszerre két csapat játszhatja. A játék lényege, hogy az ellenfél „zászlóját” meg kell szerezni, miközben a csapat saját zászlóját védelmezi. A csapat tagjai a saját térfelükön szabadon mozoghatnak, de az ellenfelén meg kell állniuk ha közülük valaki hozzáér, és csak saját (szabadon mozgó) társuk érintése szabadítja fel.

Bővebben: Fogd a zászlót és fuss

Híd a folyón

Rekeszekből és pallókból kell hidat építeni, és ennek segítségével átjutni egyik partról a másikra úgy, hogy senkinek se érjen a lába a földhöz, csak a rekeszre vagy a pallóra lehet állni. A talajjal csak a rekeszek érintkezhetnek.

Bővebben: Híd a folyón

Milyen vagyok?

Minden csapattag kap egy tulajdonságot-jellemvonást, amit egy pánton a homlokán kell rögzíteni úgy, hogy ő maga ne lássa meg.

Bővebben: Milyen vagyok?

Kérje ajánlatunkat!

Kérjen ajánlatot csapatépítő programjainkra

Ajánlatkérő gomb - csapatépítő tréningek

Szállás partnereink

Hotel Korona Eger - csapatépítésHotel Korona
Wellness és Konferencia Hotel

hotel-flora - csapatépítés EgerbenEger, Hotel Flóra
Wellness hotel a város szívében!

szalajka-liget-hotel-csapatépítés EgerbenSzalajka Liget Hotel és Apartmanházak
Wellness és tréning hotel Szilvásváradon!

Hotel villavölgy - csapatépítés egerbenHotel Villavölgy - Szépasszony-völgy
Wellness és konferencia hotel Egerben!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.