Szállás keresés és foglalás

Megkeressük az Ön igényeinek legmegfelelőbb szállást Egerben és környékén!Csapatépítő játékok, Csapatépítő feladatok

Ebben a részben azoknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik csapatépítő programot szerveznek, de nem szeretnének külső segítséget, trénert igénybe venni, hanem szeretnék a csapatépítést maguknak lebonyolítani.

Az alábbiakban olyan szórakoztató, egyszerű de hasznos csapatépítő játékokat, tréning program elemeket bocsátunk rendelkezésre, melyeknek segítségéve tartalmas programokat szervezhet egy kisebb munkahelyi közösségnek.

Ha a tréning lebonyolításához helyszínre van szükségük, mi örömmel segítünk ennek megtalálásában. Eger és környéke számtalan kellemes tréning helyszínt, és gazdag szállás kínálatot biztosít az Önök számára.

 

 
Labda hordó

Az alábbi csapatépítő játék gyorsan kivitelezhető, és minimális a kellékek száma, próbálja ki Ön is:

5 centiméter magasan két teniszlabda van elhelyezve egy-egy földbe szúrt cső végén. A labdák alatt karikák vannak, amikre 4-4 1,5 méter hosszú madzag van kötve, és a két karika is össze van kötve egy szintén 1,5 méter hosszú madzaggal. A feladat az, hogy 8 ember a kötelek végét fogva leemelje a labdákat, körbevigye egy előre meghatározott területen, és visszategye a kiinduló pontra. A körbevitelnél lehet akadályokat elhelyezni, a labdákat pedig vissza lehet tenni, ha leesik, de elölről is lehet kezdeni az egészet.

Bővebben...
 
Sakktábla játék

A játék lényege hogy a csapatok nagyságától függően, de legalább 8X8-as rácsot kell készíteni. Egy-egy így keletkezett négyzetbe csak egy ember állhat a csapatból. Van egy kiinduló négyzet, és egy kezdő ember.

Bővebben...
 
A bizalom köre

Bizalom köre - csapatépítő játék

Egy asztal tetejéről hátra kell dőlni úgy, hogy kezünk mellkasunkon keresztbe van téve. A csapattagoknak kell elkapniuk.

Egy embert felemelnek és a csapattagok a fejük fölött adogatják.

Bővebben...
 
Fogd a zászlót és fuss

A játékot egyszerre két csapat játszhatja. A játék lényege, hogy az ellenfél „zászlóját” meg kell szerezni, miközben a csapat saját zászlóját védelmezi. A csapat tagjai a saját térfelükön szabadon mozoghatnak, de az ellenfelén meg kell állniuk ha közülük valaki hozzáér, és csak saját (szabadon mozgó) társuk érintése szabadítja fel.

Bővebben...
 
Híd a folyón

Rekeszekből és pallókból kell hidat építeni, és ennek segítségével átjutni egyik partról a másikra úgy, hogy senkinek se érjen a lába a földhöz, csak a rekeszre vagy a pallóra lehet állni. A talajjal csak a rekeszek érintkezhetnek.

Bővebben...
 
További cikkeink...
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 2

Szállás ajánlatok

Hotel Korona EgerHotel Korona
Wellness és Konferencia Hotel

hotel-floraEger, Hotel Flóra
Wellness hotel a város szívében!

szalajka-ligetSzilvásvárad, Szalajka Liget Tréning Hotel
Családbarát szállás - wellness és tréning hotel!

Hotel Senator Ház EgerEger Hotel Senátor-Ház
Barokk szálloda az Egri Vár lábánál.

Mátyus Udvarház - Panzió - ÉtteremMátyus Udvarház
Panzió - Étterem - Lovastanya


www.csapatepites-egerben.hu
Csapatépítés, csapatépítő tréningek